Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ υπουργός (καταθέσεις 450.000 ευρώ) έδιωξε από το καφενείο διαμαρτυρόμενο πολίτη !


Ο απίστευτος υπουργός Μπαλαφίνιο δεν άντεχε να τον επικρίνει ένας πολίτης της Σάμου για τον ΕΝΦΙΑ που πλήρωσε και άρχισε να του λέει:

-Αντε πάενε από δω…

Είχε κολλήσει η βελόνα...

Το κυβερνητικό στέλεχος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αποδέκτης των παραπόνων ενός πολίτη σε καφετέρια, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον ΕΝΦΙΑ, τις συντάξεις και τις δεσμεύσεις που δεν τήρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Μπαλάφας ξεκίνησε ψύχραιμα τη συζήτηση, αλλά μόλις άκουσε τον πολίτη να του λέει ότι με την παραίτηση τριών βουλευτών, θα πέσει η κυβέρνηση, ανέβασε τους τόνους του και είπε: «Τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Εμείς δεν φοβηθήκαμε στη δικτατορία, θα φοβηθούμε τώρα;».

«Δεν είμαι τραμπούκος, εγώ δεν προσκύνησα ούτε τη ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, είμαι αγανακτισμένος» τόνισε ο πολίτης, με τον υφυπουργό να απαντά: «άντε πάενε από δω», φράση την οποία επανέλαβε αρκετές φορές.

Σας θυμίζουμε ότι το «πόθεν έσχες» του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα περιλαμβάνει καταθέσεις 449.754 ευρώ για το 2014 (χρήση 2013). Ακόμη, αγόρασε ακίνητα, μερίδια σε διαμερίσματα, καταστήματα, και το 2014 είχε εισοδήματα ύψους 20.911 ευρώ και ένα ΙΧ 1.390 κ.ε.













ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...