ΦΡΙΚΗ και ΑΗΔΙΑ ! Οι κατσαρίδες κόβουν βόλτες σε Ελληνικό Δημόσιο Νοσοκομείο…(ΒΙΝΤΕΟ) !


Δυο video που έχουν τραβηχτεί μέσα σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής, άγνωστο ακόμα σε ποιο, έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ.

Πρόκειται για δυο video που αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας έδειξε στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη όταν συναντήθηκε μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου και ζήτησε ξανά συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο ένα από τα δυο video που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ φαίνονται δυο κατσαρίδες να κάνουν… βόλτες στον τοίχο νοσοκομειακού θαλάμου.

Δεν είναι γνωστό ούτε σε ποιο νοσοκομείο της Αττικής τραβήχτηκε το video ούτε όμως και το πότε.





Στο δεύτερο video, γυναικείο χέρι ανασηκώνει το σεντόνι σε κρεββάτι ασθενούς για να δείξει πως δεν υπάρχει μαξιλαροθήκη, ενώ ακριβώς από πάνω κάνει… πάλι βόλτα μια κατσαρίδα. Ίσως να πρόκειται για την ίδια από το πρώτο video.

Τα δυο αυτά video έδειξαν τα πέντε μέλη της ΠΟΕΔΗΝ στα οποία το πρωί επετράπη να περάσουν προς το Μέγαρο Μαξίμου για να συναντήσουν τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, από τον οποίο ζήτησαν εκ νέου να τους «κλείσει» ραντεβού με τον πρωθυπουργό. Και πήραν τη δέσμευσή του πως θα μεταφέρει το αίτημα.

Είχε προηγηθεί η… επεισοδιακή πορεία από τη Ρηγίλλης προς την Ηρώδου Αττικού, όπου η ΠΟΕΔΗΝ σχεδίαζε να κόψει τούρτα για τα δυο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και να σηκώσει πανό. Όταν δύναμη των ΥΜΕΤ τους μπλόκαρε το δρόμο, επικράτησε ένταση και τελικά πέρασε η αντιπροσωπεία και τα υπόλοιπα μέλη επέστρεψαν στην αρχή της Ηρώδου Αττικού για να κάνουν το… happening.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ, την οποία συνοδεύει με τα δυο video, υποστήριξε ότι πριν από ενάμιση μήνα ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε υποσχεθεί να υπάρξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό αλλά «ο κος Τσίπρας δεν είχε δέκα λεπτά χρόνο μέσα σε 1 ½ μήνα να συναντήσει τους εργαζόμενους της Δημόσιας Υγείας».

Κατηγορούν την κυβέρνηση πως «θέλουν να επιβάλουν ομερτά για την κατάσταση των δημόσιων νοσοκομείων» και σημειώνουν πως «πεθαίνουν οι ασθενείς στα ράντζα, στα φορεία (εάν υπάρχουν) και τα κυβερνητικά στελέχη πανηγυρίζουν, αυτοκολακεύονται, περιαυτολογούν για τις πολιτικές που εφαρμόζουν, τα δύο χρόνια που κυβερνάνε».

Και η επίθεση, με αποδέκτη κυρίως τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη συνεχίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ: «Τους ενοχλούμε!!! Πάνω από τις ζωές ασθενών, βάζουν το πολιτικό κόστος. Γι’ αυτό κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χάλι!!!

Τον κο Τσίπρα φαίνεται ότι τον εκφράζει ο κος Πολάκης. Με βάση τα στοιχεία του εφετινού προϋπολογισμού του υπουργείου Υγείας η κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία θα χειροτερέψει. Μας εμπόδισαν τα ΜΑΤ να πλησιάσουμε το Μέγαρο Μαξίμου. 

Η ασφάλεια του πρωθυπουργού μας ζήτησε για να περάσει αντιπροσωπία με πανό στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντήσει εκπροσώπους του πρωθυπουργού θα πρέπει να ανοίξουμε το πανό και να εγκρίνουν το περιεχόμενο. Λογοκρισία σε ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ. Πρώτη φορά Αριστερά!!! Αν είναι δυνατόν!!!».






ΠΗΓΗ: healthynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...