Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΣΘΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ! Κάρολος ή Ουίλλιαμ για βασιλιάς;


Η παρατεταμένη απουσία της Ελισάβετ από δημόσιες εμφανίσεις – έχει να εμφανιστεί επίσημα από τις 9 Δεκεμβρίου – πέρα από ανησυχία έδωσε και τροφή στη συζήτηση για ποιος θα τη διαδεχθεί στο θρόνο όταν εγκαταλείψει αυτό το μάταιο κόσμο.

Η επίσημη σειρά διαδοχής ορίζει ότι επόμενος βασιλιάς της Αγγλίας θα είναι ο Κάρολος. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως δεν θα παραιτηθεί υπέρ του γιού του, πρίγκιπα Γουίλιαμ. 

Ωστόσο ακόμη και αν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς η Καμίλα δεν θα γίνει ποτέ βασίλισσα αλλά θα μείνει Δούκισσα της Κορνουάλης.

 Οι Βρετανοί δεν ξεχνούν ότι είχαν εξωσυζυγική τους σχέση όταν εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ενώ πηγή ανησυχίας αποτελεί και η στάση του Καρόλου ο οποίος δεν είναι τόσο ουδέτερος όσο θα ήθελαν κάποιοι κύκλοι.

Αν όμως ο Κάρολος παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Γουίλιαμ, τότε η Κέιτ Μίντλετον θα πάρει τον τίτλο της Βασίλισσας της Βρετανίας παρότι είναι μια κοινή θνητή χωρίς βασιλικό αίμα.

Οι 12… πρώτοι στη σειρά διαδοχής της Βασίλισσας Ελισάβετ:

1. Πρίγκιπας Κάρολος
2. Πρίγκιπας Γουίλιαμ
3. Πρίγκιπας Γεώργιος (γιος του Γουίλιαμ)
4. Πριγκίπισσα Σάρλοτ (κόρη του Γουίλιαμ)
5. Πρίγκιπας Χάρι
6. Πρίγκιπας Άντριου (γιος της Ελισάβετ)
7. Πριγκίπισσα Μπεατρίς (κόρη του Άντριου)
8. Πριγκίπισσα Ευγενία (επίσης κόρη του Άντριου)
9. Πρίγκιπας Έντουαρντ (γιος της Ελισάβετ)
10. Τζέιμς, υποκόμης του Severn (γιός του Έντουαρντ)
11. Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ (κόρη του Έντουαρντ)
12. Πριγκίπισσα Αν (κόρη της Ελισάβετ)







 ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...