Ο Τραμπ παίρνει το μέρος της ΡΩΣΙΑΣ ! ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στις Αμερικανικές υπηρεσίες !


Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε για άλλη μια φορά την αμφιβολία του, σχετικά με την κατηγορία που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση Ομπάμα περί κυβερνοεπίθεσης και ανάμειξης των Ρώσων στις προεδρικές εκλογές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ επέβαλλε μια σειρά κυρώσεις εις βάρος της Μόσχας.

"Θέλω μόνο να είναι σίγουροι γι' αυτό, επειδή πρόκειται για μια μάλλον σοβαρή κατηγορία, και θέλω να είναι σίγουροι γι' αυτό", υπογράμμισε ο Τραμπ.

Μάλιστα, υπέδειξε ένα παλαιότερο σφάλμα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, όταν είχαν υποστηρίξει πως το Ιράκ είχε όπλα μαζικής καταστροφής και τόνισε ότι η στρατιωτική επέμβαση του 2003 που ακολούθησε τον ισχυρισμό, ήταν "καταστροφή, επειδή έκαναν λάθος"

"Γνωρίζω πολλά πράγματα σχετικά με την πειρατεία. Και η πειρατεία είναι κάτι πολύ δύσκολο να αποδείξει κανείς. Συνεπώς θα μπορούσε να πρόκειται για κάποιον άλλον. 

Γνωρίζω επίσης πράγματα που άλλοι δεν γνωρίζουν και συνεπώς δεν μπορούν να είναι σίγουροι για το τι συμβαίνει", πρόσθεσε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και άφησε να πλανάται ένα "άρωμα" απορίας, όταν ερωτηθείς τι είναι αυτό που ξέρει, σημείωσε ότι "θα το μάθετε την Τρίτη ή την Τετάρτη".









ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...