"Ξέφραγο αμπέλι" η Ελλάδα ! Η ΜΚΟ που απλώνει τα "δίχτυα" της στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ !


Η εβραϊκή ΜΚΟ IsraAID έφτασε στη Λέσβο και προσέφερε 1,5 τόνους προμήθειες που συγκεντρώθηκαν στο Ισραήλ, στους πρόσφυγες που μένουν στο νησί.

"Λάβαμε την λίστα με το τι χρειαζόταν στις 13 Ιανουαρίου και μετά από πέντε μέρες σκληρών προσπαθειών είχαμε συγκεντρώσει 1,5 τόνους προμήθειες που συλλέχθηκαν από όλη τη χώρα, ταξινομημένα, συσκευασμένα και έτοιμα να αποσταλούν στη Λέσβο", τόνισε σε ισραηλινά ΜΜΕ ο Ραββίνος Shu Eliovson, που ηγείται της επιχείρησης με την ονομασία Blossom of Hope" και συγκέντρωσε τις προμήθειες μετά από αίτημα της οργάνωσης iAID.

Μετά τη Λέσβο, αναμένεται η ο οργάνωση να "οργώσει "και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, τα κονδύλια της ΕΕ και του ΟΗΕ έχουν παραλήπτες διάφορες ΜΚΟ που αν "τυχαίνει" και δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στο έργο τους, τότε το βάρος το επωμίζεται ο ελληνικός λαός.









ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...