Ραγδαία ΕΞΕΛΙΞΗ ! To NATO «έσπασε» τη Συνθήκη του Μοντρέ !


Ραγδαία Εξέλιξη έρχεται από το ΝΑΤΟ, το οποίο αποφάσισε να παραβιάσει τη Συνθήκη του Μοντρέ. Πιο συγκεκριμένα το αμερικανικό Ναυτικό έδωσε εντολή ο 6ος Στόλος στη Μαύρη Θάλασσα να παραμείνει στην περιοχή για άλλους 4 μήνες, παραβιάζοντας τη Συνθήκη που επιβάλει πως σκάφη χώρας που δεν ανήκουν στις χώρες του Ευξείνου Πόντου απαγορεύεται να παραμένουν για πάνω από 21 μέρες στην περιοχή.

Οι αναλυτές εκλαμβάνουν την κίνηση αυτή ως μήνυμα των ΗΠΑ, προς πάσα κατεύθυνση ότι η Δυτική Συμμαχία μπορεί να προστατεύσει την Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή, μετά τις αποφάσεις των Βρυξελλών των 26-27 Οκτωβρίου ο Στόλος αποτελείται από 1-2 αεροπλανοφόρα, δύο καταδρομικά, 16 αντιτορπιλικά μεταξύ των οποίων και Arleigh Burke-class με Tomahawk και φρεγάτες καθώς και αμφίβια και σκάφη υποστήριξης με την διοίκηση να είναι στο σκάφος USS Mount Whitney.

Με το κλείσιμο των θαλασσίων συνόρων της Μαύρης Θάλασσας, με την τεράστια συγκέντρωση ΝΑΤΟικού στρατού στην Ουκρανία, με πρόφαση τις ασκήσεις, είναι προφανές πως η Δύση προσπαθεί να δημιουργήσει ανάχωμα απέναντι στη Ρωσία. Ένα ανάχωμα ‘κύκνειο άσμα’ του Ομπάμα σε μία προσπάθεια να αφήσει μια επικοινωνιακή παρακαταθήκη πυγμής και βούλησης.










ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...