ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ICE" !


ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ !

Οι ενδείξεις άρχισαν να γίνονται αποδείξεις πλέον. Οδεύουμε προς μία μεγάλη καιρική αλλαγή μέσα στην Ευρώπη με πολικό ψύχος, χιονοθύελλες και ισχυρές καταιγίδες.

Φαίνεται πως ο Σιβηρικός κυκλώνας ξύπνησε για τα καλά στην Ρωσία και αναμένεται όλο αυτό να επηρεάσει όπως γίνεται τις περισσότερες φορές, όλη την κεντρική, ανατολική και νότια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Ψυχρές αέριες μάζες θα συγκρουστούν με τις πιο θερμές που επικρατούν στη Μεσόγειο, δίνοντας ακραία καιρικά φαινόμενα ιδιαίτερα στην Ρωσία, την Πολωνία, την Ουκρανία, την Ρουμανία, την Βουλγαρία, τα Σκόπια, την Ιταλία, την Ελλάδα, την Τουρκία, αλλά και την Κύπρο.

Παρακάτω στους χάρτες των μοντέλων πρόβλεψης καιρού, μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση για το τι μας έρχεται το χρονικό διάστημα 15-25 Δεκεμβρίου.

 Ενδέχεται να έχουμε παρατεταμένο ψύχος, με χιονοθύελλες και ισχυρές καταιγίδες, κάτι το οποίο είχε συμβεί σε τόσο μεγάλο βαθμό Δεκέμβρη μήνα, το έτος 2001.
















ΠΗΓΗ:  hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...