Σφοδρή επίθεση Μ.Νετανιάχου κατά Μ.Ομπάμα: «Μου έστησες επαίσχυντη ενέδρα ! Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον φίλο Ν.Τραμπ» !


Αγρίεψε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μ.Νετανιάχου και κατηγόρησε τον Μ.Ομπάμα ότι του έστησε «επαίσχυντη ενέδρα» με αφορμή το το προχθεσινό ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών κατά της εποικιστικής δραστηριότητας της χώρας του στην Παλαιστίνη και είπε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον φίλο του Ν.Τραμπ από τις 20 Ιανουραίου.

Ένα ψήφισμα το οποίο χαρακτήρισε ως «κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου».

Εξοργισμένος από την απόφαση των ΗΠΑ να μην ασκήσουν τελικά βέτο στην ψηφοφορία της Παρασκευής, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατηγόρησε τον πρόεδρο Ομπάμα ότι έστησε μια «επαίσχυντη ενέδρα» στον σύμμαχο των ΗΠΑ.

«Είπα στον Τζον Κέρι ότι οι φίλοι δεν πηγαίνουν τους φίλους τους στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ», δήλωσε εχθές ο Νετανιάχου, προσθέτοντας ότι η επίμαχη απόφαση του ΟΗΕ είναι το «κύκνειο άσμα ενός κόσμου προκατειλημμένου απέναντι στο Ισραήλ».

«Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή όπως είπε και ο Ντόναλντ Τραμπ, αυτό πρόκειται να γίνει γρηγορότερα απ' ό,τι πιστεύουν κάποιοι. Σε αυτήν την καινούργια εποχή όσοι προσπαθούν να βλάψουν το Ισραήλ θα πληρώνουν βαρύ τίμημα», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ισραηλινό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε σήμερα πως κάλεσε τους πρέσβεις δώδεκα χωρών που συμμετείχαν στο ψήφισμα της Παρασκευής, για να τους επιπλήξει.








ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...