ΕΤΟΙΜΟ το ΙΣΡΑΗΛ ! ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ κατά των ΑΡΑΒΩΝ !


Αναταραχή προκαλεί η είδηση που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα "Sunday Times", στην οποία αναφέρεται ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται να προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός βιολογικού όπλου που θα χτυπάει τους ανθρώπους ανάλογα την εθνικότητα τους.

Σύμφωνα με το άρθρο, οι επιστήμονες προσπαθούν να διακρίνουν ένα και να ξεχωρίσουν ένα συγκεκριμένο στοιχείο ώστε το γίνεται διαχωρισμός των Εβραίων και να πλήττε τους Άραβες. Γι'αυτό, εκμεταλλεύονται τις ήδη υπάρχουσες ιατρικές ανακαλύψεις.

Το δημοσίευμα, επικαλούμενο ισραηλινές στρατιωτικές πηγές και δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, υπογραμμίζει ότι το όπλο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ψεκασμό στο νερό και ότι υπάρχει ήδη μυστική έκθεση που περιγράφει τις δυνατότερες ανάπτυξης βιολογικών όπλων με συγκεκριμένο στόχο, στο υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών.









ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...