ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ! Θα σκορπίσουν τον ΘΑΝΑΤΟ ! Βιολογικά όπλα στα χέρια ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ !


Ο πρώην Ανώτατος Στρατιωτικός Διοικητής του ΝΑΤΟ, Τζέιμς Σταυρίδης, προχώρησε σε μια σοκαριστική πρόβλεψη, σύμφωνα με την οποία υπάρχει προοπτική να βρεθούν στα χέρια τρομοκρατικών οργανώσεων, βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής.

Ο κ. Σταυρίδης τονίζει ότι τα όπλα έχουν την ικανότητα να μεταδώσουν τον ιό Έμπολα και τον Ζίκα, οδηγώντας στον θάνατο το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού.

"Σε περίπτωση τέτοιου χτυπήματος, ορισμένες εκτιμήσεις λένε ότι σχεδόν το 40 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει μολυνθεί, με το ποσοστό θνησιμότητας να φτάνει από 10 έως 20 τοις εκατό.

Προεκτεινόμενο στο παγκόσμιο πληθυσμό, θα ισοδυναμούσε με περισσότερους από 400 εκατομμύρια νεκρούς. Το πιο ανησυχητικό είναι αν έθνη παρίες ή βίαιες διακρατικές ομάδες, αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές τις τεχνολογίες για τη δημιουργία βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής", σημειώνει σε άρθρο του.








ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...