Επίθεση Ν. Τραμπ κατά Ηνωμένων Εθνών ! "Λυπηρός" ο ΟΗΕ !


Στο άκρως σημαντικό για το Ισραήλ ψήφισμα...στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο απαιτούσε να τερματιστεί η εποικιστική του δραστηριότητα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ, ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Βενιαμίν Νετανιάχου, δεν κατάφεραν, παρά την πίεση που άσκησαν δημόσια, να πείσουν τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να ασκήσει βέτο.

Συγκεκριμένα, ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος έγραψε στο Twitter πως πρέπει να ασκηθεί βέτο στην απόφαση που εξετάζεται στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών όσον αφορά το Ισραήλ.

«Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν τόσο μεγάλη προοπτική, αλλά αυτή τη στιγμή αποτελούν απλώς μια λέσχη για να συναντιέται κόσμος, να μιλάει και να περνάει καλά. Τόσο λυπηρό», είπε ο Τραμπ στο Twitter μετά το ψήφισμα.








ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...