Ομολόγησε ενοχή και η σύζυγος στην δολοφονία του Έλληνα πρεσβευτή στην Βραζιλία !


Συνενοχή στην δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη ομολόγησε η Βραζιλιάνα σύζυγός του !

Οι αστυνομικές Αρχές της χώρας έχουν συλλάβει την σύζυγο του πρέσβη αλλά και τριών ακόμη ατόμων, μεταξύ των οποίων ο στρατιωτικός αστυνομικός Sergio Gomes Moreira Filho, με το οποίο η Φρανσουάζ Αμοιρίδη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση .

Ο Κυριάκος Αμοιρίδης δολοφονήθηκε στο σπίτι συγγενών του στο Ρίο ντε Τζανέιρο και μετά να τον έβαλαν στο αυτοκίνητο που βρέθηκε την Πέμπτη καμένο κάτω από γέφυρα κοντά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στην περιοχή Νόβα Ιγουατσού.

Αναφορές κάνουν λόγο πως στον καναπέ του σπιτιού όπου έμενε το ζεύγος Αμοιρίδη βρέθηκε αίμα και το έπιπλο, μαζί με άλλα αντικείμενα έχουν μεταφερθεί σε ειδικά δικαστήρια για αναλύσεις, αν και ήδη οι Αρχές εμφανίζονταν βέβαιες πως πρώτα επήλθε ο θάναγτος και μετά το πτώμα μεταφέρθηκε στο σημείο που τελικά βρέθηκε.









ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...