ΕΖΗΣΕ & ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ! Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τις δραματικές τελευταίες στιγμές της πτήσης LAMIA 2933 !


Τις δραματικές στιγμές τρόμου που έζησαν τα αδικοχαμένα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας αποκαλύπτει ένας από τους λιγοστούς επιζήσαντες της μοιραίας πτήσης.



Ο αεροσυνοδός Erwin Tumiri αποκάλυψε πως λίγο πριν την πτώση του αεροσκάφους οι τρομαγμένοι επιβάτες είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους και ούρλιαζαν απελπισμένα. Ο ίδιος τόνισε πως ο μόνος λόγος που σώθηκε είναι επειδή ακολούθησε πιστά το πρωτόκολλο της έκτακτης ανάγκης.

Ο Tumiri εξήγησε στους διασώστες που τον απομάκρυναν από τα συντρίμμια πως: «Έβαλα τσάντες ανάμεσα στα πόδια μου έτσι ώστε να καθίσω σε εμβρυακή στάση, όπως ενδείκνυται σε ατυχήματα».


Μια ακόμα από τους έξι τυχερούς επιβάτες που κατάφεραν να ξεγελάσουν τον θάνατο, η αεροσυνοδός Ximena Suarez θυμάται πως τα φώτα έσβησαν όταν το αεροσκάφος ξεκίνησε τη μοιραία κάθοδο προς τα βουνά της Κολομβίας. 

Η ίδια τονίζει πως για την ώρα δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτε άλλο.

Την ίδια ώρα ειδικοί ερευνητές προσπαθούν να αποκαλύψουν την αιτία που προκάλεσε αυτό το τραγικό δυστύχημα.







ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...