Τεράστια Στεφανιαία οπή «απειλεί» την Γη! (Βίντεο)


Η μεγάλη Στεφανιαία οπή στον Ήλιο επιστρέφει..

 Και θα μπορούσε να προκαλέσει ισχυρές γεωμαγνητικές καταιγίδες και Σέλας, καθώς στρέφεται και πάλι προς τη Γη. 

Στα τέλη Οκτωβρίου, μια τρύπα στην ατμόσφαιρα του Ήλιου μαστίγωσε μαγνητικό πεδίο της Γης με ηλιακό άνεμο, προκαλώντας ισχυρές γεωμαγνητικές καταιγίδες για σχεδόν μια ολόκληρη εβδομάδα.

 Και τώρα αυτή η ίδια «στεφανιαία τρύπα» στρέφεται και πάλι προς τη Γη. 

Τι είναι οι στεφανιαίες οπές;

 Στεφανιαίες οπές είναι περιοχές στην ατμόσφαιρα του Ήλιου, όπου τα μαγνητικά πεδία επιτρέπουν στον ηλιακό άνεμο να ξεφύγει. 

Αν το μαγνητικό πεδίο της Γης χτυπηθεί από φορτισμένα σωματίδια τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα σε ραντάρ και δορυφόρους, τηλέφωνα και internet δίκτυα και υπηρεσίες αεροναυτιλίας.

Οι μετεωρολόγοι της NOAA, σύμφωνα με το apocalypsejohn.com, αναμένουν ότι η αιχμή του αναδυόμενου ηλιακού ρεύματος αέρα θα φτάσει στη Γη αργά το βράδυ την 22η Νοέμβρη.

 Η κατηγορίας G1-class γεωμαγνητική καταιγίδα αναμένεται στις 23 Νοεμβρίου. 

Κρατήστε τα μάτια σας στον ουρανό.








ΠΗΓΗ: sahiel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...