ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ: Παραδέχτηκε την ήττα της και δεσμεύτηκε να στηρίξει τον Τραμπ !


Στους Αμερικανούς απευθύνθηκε και η ηττημένη των εκλογών Χίλαρι Κλίντον.

Ξεκίνησε την ομιλία λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους, σας ευχαριστώ, είστε πολύ θερμή ομάδα, σας ευχαριστώ φίλοι μου».

Για να συνεχίσει: «Χθες το βράδυ έδωσα συγχαρητήρια στον D. Trump και προσφέρθηκα να συνεργαστώ μαζί του. Ελπίζω να είναι ένας πετυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που περιμέναμε. 

Γνωρίζω πόσο απογοητευμένοι νιώθετε, γιατί το ίδιο νιώθω και εγώ – Αυτό είναι πόνος για εμάς και θα είναι για αρκετό χρόνο. Η εκστρατεία μας, όμως, δεν ήταν μόνο για μια εκλογική διαδικασία. Εξακολουθώ να πιστεύω την Αμερική.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο πρόεδρός μας. Του χρωστάμε μια ευκαιρία να ηγηθεί. Πιστεύω στην Αμερική και πάντα θα πιστεύω.Ας κάνουμε ό,τι περνάει από τα χέρια μας για να προασπίσουμε τις αξίες μας και να βάλουμε ξανά την οικονομία μας στο επίκεντρο.

Το να είμαι η υποψήφιά σας ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου. Στο Μπάρακ και τη Μισέλ Ομπάμα, η χώρα μας χρωστά μεγάλη ευγνωμοσύνη.

Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να δούμε το μέλλον. Να αποδεχτούμε με ανοιχτό μυαλό την εκλογή Τραμπ. Το αμερικανικό όνειρο είναι αρκετά μεγάλο για όλους.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά της για την στήριξή τους και απευθυνόμενη στο επιτελείο της εκστρατείας της είπε: «Βάλατε την καρδιά σας στην εκστρατεία. Θέλω να σας πω ότι ήσασταν οι καλύτεροι σύντροφοι εκστρατείας».

Οι εκλογές έδειξαν ότι οι ΗΠΑ είναι βαθιά διχασμένη χώρα, περισσότερη διχασμένη από όσο πιστεύαμε. Αυτή η ήττα μας πληγώνει. Σας παρακαλώ, όμως, να μη σταματήσετε ποτέ να πιστεύετε ότι η μάχη για το σωστό αξίζει. Οι καλύτερες ημέρες βρίσκονται ακόμα μπροστά μας. Θα είμαστε πιο δυνατοί μαζί και θα πάμε μπροστά μαζί. Ας μη χάσουμε την καρδιά μας, γιατί υπάρχουν και άλλες μάχες στο μέλλον. Πρέπει να κάνουμε πολλή δουλειά ακόμα.








ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...