ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Αλλα λέει το Βερολίνο, άλλα το γερμανικό πρακτορείο ΜΝΙ !


«Η μίνι σύνοδος για την Ελλάδα δεν ματαιώθηκε, θα πραγματοποιηθεί, απλώς άλλαξε η ημερομηνία για να αποφευχθεί η προσοχή των ΜΜΕ» επιμένει το γερμανικό πρακτορείο MNI παρά τη διάψευση του Βερολίνου.

Το δημοσίευμα του πρακτορείου ΜΝΙ, το οποίο ανήκει στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης μεταδίδει πως τελικά το Washington Group που ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει την Παρασκευή, τελικά δεν αναβλήθηκε αλλά μετατέθηκε για άλλη ημερομηνία.

«Τα μέλη του «Washington Club» (σ.σ οι βασικοί πρωταγωνιστές του ελληνικού προγράμματος) θα έχουν διαβουλεύσεις για το ελληνικό χρέος και την απομείωσή του προ του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου» αναφέρει το πρακτορείο, επικαλούμενο σχετικές πηγές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο λόγος της μετάθεσης είναι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ότι διέρρευσε στα ΜΜΕ χθες. Επί τάπητος θα τεθούν το ελληνικό χρέος και η Ιταλία.

Άλλες πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ, έκαναν λόγο πως η συνάντηση διαψεύστηκε γιατί το ΔΝΤ έσπευσε να δηλώσει πως δεν θα δώσει το παρόν η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.











ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...