Δικαιώνεται η ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ! Κρούσματα ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ στα ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ !


Σύμφωνα με καταγγελία του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, κου Τριανταφυλίδη Βασίλειου έχουμε τέσσερα (4) Νέα Κρούσματα Ηπατίτιδας (Α) από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας που εισήχθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Για τον ίδιο λόγο,αναστέλλεται και η φοίτηση προσφυγόπουλων στα σχολεία της Φιλιππιάδας.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας τονίζεται πως: 

Παρά το ό,τι ο αριθμός των κρουσμάτων δεν είναι τέτοιος που να χαρακτηρίζει κίνδυνο ενδεχομένου επιδημικού φαινομένου, σύμφωνα με τις οδηγίες που ισχύουν διεθνώς, το ΚΕΕΛΠΝΟ δρομολόγησε τη διαδικασία εμβολιασμού όλων των παιδιών του Κέντρου έως την ηλικία των 15 ετών. 

Με τον εμβολιασμό αυτό αποφεύγονται πιθανά, νέα σποραδικά κρούσματα της Ηπατίτιδας Α».

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο ‘Αρτας τρία περιστατικά από το Κέντρο Φιλοξενίας όπου διαπιστώθηκε ότι οφείλονται στον ιό της ηπατίτιδας Α.

Έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Παιδείας, ώστε να αποστείλει οδηγίες που αφορούν το απογευματινό σχολικό ωράριο για τα παιδιά των προσφύγων που φιλοξενούνται στη Φιλιππιάδα.









ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...