ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ! Η δήλωση Ρώσου αξιωματούχου που προκαλεί ανατριχίλα !


Τα δόντια της με κάθε τρόπο δείχνει η Ρωσία με αποδέκτη της ΗΠΑ.

Με τις σχέσεις των δύο χωρών να βρίσκονται στο ναδίρ στο τελευταίο χρονικό διάστημα λάδι στην φωτιά έριξε ο Νμίτρι Κισέλιοφ ο επικεφαλής του κρατικού ρωσικού πρακτορείου ενημέρωσης.

Κάθε είδους ανάρμοστη συμπεριφορά προς την Ρωσία θα μπορούσε να έχει “πυρηνικές” επιπτώσεις, προειδοποίησε στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς τις ΗΠΑ ο άνθρωπος που πολλοί αποκαλούν τον κύριο προπαγανδιστή του Πούτιν. .

Ο Κισέλιοφ που βρίσκεται στην μαύρη λίστα για τη Δύση έκανε λόγο για «ριζική αλλαγή» στις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες.

«Οι έντονες συζητήσεις στην Ουάσινγκτον για «Plan Β» στη Συρία, σημαίνουν – και ο καθένας το γνωρίζει αυτό – άμεση στρατιωτική δύναμη», είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει με νόημα: «Η Ρωσία δεν ανεβαίνει γρήγορα στο άλογο αλλά όταν το κάνει καλπάζει», είπε επικαλούμενος μία γνωστή ρωσική παροιμία.

Τη Δευτέρα, Ρώσος εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας προειδοποίησε ευθέως τα αμερικανικά βομβαρδιστικά να μην στοχεύουν το συριακό στρατό. «Θα τους καταρρίψουμε», σχολίασε ο Κισέλιοφ.

Τα σχόλια αυτά έρχονται σε μία περίοδο όπου η Ρωσία ενισχύει τη στρατιωτική παρουσία της στην περιοχή της Μεσογείου και της Βαλτικής. 

Η Ρωσία ανέπτυξε το σύστημα αντιαεροπορικών πυραύλων S-300 στη Συρία και έστειλε τρία πολεμικά πλοία από το στόλο της Μαύρης Θάλασσας στη Μεσόγειο. Επίσης η Μόσχα ανέπτυξε πυράλους Ισκαντέρ ικανούς να φέρουν πυρηνικά στο Καλίνινγκραντ στα σύνορα με την Πολωνία και ανακοίνωσε ότι θα στείλει 5.000 στρατιώτες στην Αίγυπτο για κοινές ασκήσεις.

Σχολιάζοντας τις κινήσεις και των δύο πλευρών, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι οι αυξανόμενες πιέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας έχουν οδηγήσει σε μια παγκόσμια πολιτική κατάσταση, η οποία είναι «πιο επικίνδυνη» από τον Ψυχρό Πόλεμο.







ΠΗΓΗ:crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...