AΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ! Νέα Κρούσματα ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ σε Προσφυγόπουλα ! Έγγραφα-Φωτιά !


Είδηση ΒΟΜΒΑ σας αποκαλύπτει ο Κυριάκος Βελόπουλος και το voicenews με έγγραφα-φωτιά. Στην περιοχή της Νέας Καβάλας, στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών είχαμε δύο (2) νέα κρούσματα Ηπατίτιδας (Α), σε παιδιά ηλικίας τεσσάρων (4) και επτά (7) ετών. Τα παιδιά έχουν εισαχθεί και νοσηλεύονται στην Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ κος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ο οποίος ακολούθησε τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος, εξέδωσε επίσης δελτίο τύπου και προκαλεί απορία και οργή για την έλλειψη στοιχειώδους πρόληψης από πλευράς Πολιτείας.

Παραθέτουμε αυτολεξεί το δελτίο τύπου:

Δύο (2) Νέα Κρούσματα Ηπατίτιδας (Α) από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας ηλικίας τεσσάρων (4) και επτά (7) ετών αντίστοιχα εισήχθησαν και νοσηλεύονται στην Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Στην Ελλάδα, ο εμβολιασμός κατά της ηπατίτιδας Α είναι υποχρεωτικός για όλα τα υγιή παιδιά άνω του ενός έτους με εμβολιαστικό σχήμα δύο δόσεων και επιλεκτικά στους ενήλικες που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, σύμφωνα με τις Υ1/Γ.Π. οικ.14020220/12/2011 και Υ1/Γ.Π. οικ.14095821/12/2011-Υπουργείο Υγείας.

Ερώτηση: Προς διοικητή 4η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ κο. Στρατή Πλωμαρίτη, αντιπρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ κο. Αλέξιο Μπένο, διοικητή του ΕΚΕΠΥ και Γενικό Συντονιστή του Συντονιστικού Οργάνου του Υπουργείου Υγείας για το προσφυγικό, κο. Νίκο Παπαευσταθίου: Εμβολιάστηκαν Εγκαίρως Υποχρεωτικά Όλα τα τα υγιή παιδιά άνω του ενός έτους προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβαλάς και του Χέρσου και επιλεκτικά οι ενήλικες που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου;

Ερώτηση: Τον Ιούνιο ο αριθμός των δηλωθέντων κρουσμάτων ηπατίτιδας (Α) στο γενικό πληθυσμό ήταν Δεκαπέντε (15). Από τον Αύγουστο και μέχρι σήμερα σημειωθήκαν Δεκαεπτά (17) Κρούσματα Ηπατίτιδας (Α) σε ένα καταυλισμό 2000 ατόμων. Πως χαρακτηρίζεται - ονομάζεται η έξαρση αυτών των κρουσμάτων;

Τα αποδεικτικά έγγραφα-φωτιά.








Συνυπολογίζοντας την αποκάλυψη προκαλεί οργή η στάση της Πολιτείας που όχι μόνο εναντιώνεται στους κατοίκους του Ωραιοκάστρου και της Φιλιππιάδας, στις δίκαιες όπως αποδεικνύεται ενστάσεις τους, αλλά μάλιστα με τεράστια ευκολία τους παρουσίασε ως ρατσιστές, ξενοφοβικούς, τους τρελλούς της Ελλάδας.

Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Τις αποδείξεις σας τις παρουσιάσαμε. Δεν υπάρχει καμία πρόληψη ώστε τα παιδιά αυτά να ενταχθούν στο ελληνικό σύστημα Παιδείας. Πρέπει η Πολιτεία να τα φροντίσει και μετά από σχέδιο και όχι πρόχειρα να τα εντάξει (αν μπορεί να γίνει στην ελληνική κοινωνία).

Ας σταματήσει επιτέλους η Κυβέρνηση να προχωρά σε σοβιετικού ή μαοικού τύπου διαχωρισμούς της ελληνικής κοινωνίας. Το ‘ΕΜΕΙΣ’ και ‘ΑΥΤΟΙ’ δε βοηθά κανέναν.








ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...