Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για μία μεγάλη καταστροφή !


Οι μεγάλες χώρες του Κόσμου όπως η Ρωσία, οι ΗΠΑ και η Γερμανία προειδοποιούν τους πολίτες τους ότι έρχεται μία μεγάλη καταστροφή και πρέπει να εφοδιαστούν με τρόφιμα και νερό.

Εμείς στην πραγματικότητα δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς,μετά από αυτές τις προειδοποιήσεις. Στην Αμερική,στις 31 Μαιου ο Πρόεδρος Ομπάμα συγκάλεσε τη FEMA και το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας στην Ουάσιγκτον και ανακοίνωσε ότι "σαν υπεύθυνη κυβέρνηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε τα τελευταία έτη,,πρέπει να προειδοποιήσουμε του Αμερικανούς πολίτες να προετοιμαστούν για μία μεγάλη καταστροφή.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρουν προληπτικά μέτρα,για να εφοδιαστούν με είδη πρώτης ανάγκης και όταν τους ζητηθεί από τις αρχές να εκκενώσουν την περιοχή τους. Μην περιμένετε."

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα CNA corporation η επισιτική κρίση θα συμβεί κατά τα έτη 2020-2030.Ο σχεδιασμός έχει διάρκεια για μία δεκαετία.

Το μνημόνιο NSSM 200 (εθνικό μνημόνιο- μελέτη ασφαλείας)σκιαγραφεί τις «επιπτώσεις της
αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού» . Το μνημόνιο προωθεί την ιδέα της χρησιμοποίησης του πολέμου, της πείνας, και τον έλεγχο των γεννήσεων, για τον περιορισμό του πληθυσμού.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί:










ΠΗΓΗ: sahiel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...