ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ! 8χρονη θυσιάστηκε για να σώσει την 4χρονη αδελφή της !


Ανθρώπινες τραγωδίες αποκαλύπτονται καθημερινά στην χτυπημένη από τον Εγκέλαδο Ιταλία συγκλονίζοντας το κόσμο.

Μία από αυτές είναι η ιστορία της 8χρονης Τζούλια Ρενάλντο από το Πεσκάρα ντελ Τρόντο. Το μικρό κορίτσι έγινε ασπίδα σώζοντας με το κορμί της την 4χρονη αδελφή της Τζόρτζια. Η ίδια όμως, δεν τα κατάφερε.

An eight-year-old girl sacrificed her own life by throwing herself on top of her younger sister as the rubble from Italy’s devastating earthquake encased them.

Με τα δάκρυά της να κυλούν ασταμάτητα η γιαγιά των κοριτσιών Άντζελα Καφίνι δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 4χρονη ανασύρθηκε ζωντανή με κάποιες γρατσουνιές καθώς η αδελφή της την προστάτεψε με το σώμα της την ώρα που το σπίτι κατέρρεε. 

«Η Τζούλια πέθανε για να σώσει την αδελφή της. Την κάλυψε με το σώμα της. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που είναι ζωντανή. Μου είπαν ότι δεν έχει τραύματα και αυτή είναι η μόνη εξήγηση «. Το χωριό έχει εξαφανιστεί από το χάρτη.


Οι Αρχές περιμένουν ότι ο τελικός αριθμός των θυμάτων θα ξεπεράσει τους 300 καθώς συνεχίζουν να ψάχνουν τα συντρίμμια

«Βρέθηκαν ώρες μετά το σεισμό» λέει η γιαγιά που δεν ξέρει πως να νιώσει καθώς είναι χαρούμενη για το ότι σώθηκε η μία εγγονή της αλλά θλιμμένη για την απώλεια της άλλης. 

Τραγική ειρωνεία. Η οικογένεια Ρενάλντο που μένει στη Ρώμη είχε έρθει για διακοπές μίας εβδομάδας στο χωριό και τώρα από τέσσερα μέλη αριθμεί τρία.







ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...