ΟΡΓΗ ΠΟΥΤΙΝ ! Στέλνει στην Συρία τον μεγαλύτερο «καταστροφέα» του για να εξαφανίσει το ISIS !


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στέλνει ένα πολεμικό πλοίο γεμάτο με μαχητικά αεροσκάφη στη Συρία στην προσπάθεια να εξαφανίσει από το πρόσωπο της γης το Ισλαμικό Κράτος.

Η περιπέτεια της Συρίας δεν έχει τελειώσει για τον ηγέτη της Ρωσίας που τώρα στέλνει στην Συρία το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov – μαζί με 30 μαχητικά αεροσκάφη και 30 επιθετικά ελικόπτερα – στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα, σε μια προσπάθεια το να εξαλείψει τη «λατρεία του θανάτου» από το πρόσωπο της γης.

Η απόφαση της Μόσχας ήρθε στον απόηχο των τελευταίων τρομοκρατικών επιθέσεων του ISIS στο Μπαγκλαντές, όπου 20 όμηροι δολοφονήθηκαν σε ένα εστιατόριο στην πρωτεύουσα Ντάκα και 125 σκοτώθηκαν από έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο στη Βαγδάτη του Ιράκ.

Το αεροπλανοφόρο των 55.000 τόνων θα αναπτυχθεί στην Μέση Ανατολή τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο, σύμφωνα με ρωσικές στρατιωτικές πηγές, ενώ αναμένεται να πλεύση στη Μεσόγειο αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με την Daily Express.




Μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα είναι σε θέση να καταστρέψουν τα υπόλοιπα οχυρά του ISISστην Συρία.

Ο πρόεδρος Πούτιν φαίρεται να είναι έξαλλος με το ISIS ,για άλλη μια φορά, μετά από τις φρικαλεότητες στο Μπαγκλαντές.

Το Admiral Kuznetsov μεταφέρει 15 Sukhoi Su-33, 15 MiG-29 μαχητικά αεροσκάφη, καθώς και 30 επιθετικά ελικόπτερα.

Η άφιξη του αεροπλανοφόρου θα μπορούσε να χτυπήσει το τέλος για το ISIS, το οποίο φέρεται να είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Ο Ιρακινές δυνάμεις ανακατέλαβαν την περασμένη εβδομάδα το προπύργιο της οργάνωσης, την Φαλούτζα.

Τα μέλη του ISIS έχουν γίνει προφανώς όλο και πιο παρανοϊκοί, έχοντας χάσει πλέον μεγάλα τμήματα εδαφών μέσα στο 2016 και δολοφονώντας μερικά από τα μέλη της, εν μέσω φόβων ότι θα μπορούσαν να είναι κατάσκοποι.







ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...