«Ξένα funds επιχειρούν να πάρουν τις ελληνικές τράπεζες» !


Επιθέσεις «ελέγχου» των τραπεζών, με στόχο τα «κόκκινα δάνεια», «βλέπουν» πίσω από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στο ΠΑΣΟΚ.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη υπενθυμίζουν ότι:

«Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια ομιλίας της στη Βουλή στις 19 Νοεμβρίου 2015, προειδοποίησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για τις συνέπειες της παράδοσης του management των ελληνικών τραπεζών σε ξένα «χέρια», τονίζοντας ότι: 

«Δεν αντιλαμβάνεστε ότι ο αφελληνισμός των Τραπεζών θα επιφέρει αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών επιχειρήσεων.

Δεν συνειδητοποιείτε ότι η ρύθμισή σας συνδέεται άμεσα με το μέλλον των επιχειρηματικών κόκκινων δανείων και την πρόθεση πώλησής τους σε ξένα funds, αυτά που εσείς καταγγείλατε ως κοράκια της αγοράς»».

«Δυστυχώς επαληθευτήκαμε» λέει το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει: «Σήμερα ευκαιριακά-κερδοσκοπικά ξένα funds, επιχειρούν να πάρουν στα χέρια τους τις ελληνικές τράπεζες, προκειμένου να ελέγξουν τα «κόκκινα» δάνεια, να ρευστοποιήσουν περιουσίες, να βγάλουν γρήγορα μεγάλα κέρδη.

Πρακτικές που αντίκεινται και στο ευρωπαϊκό κεκτημένο, μια και ανάλογοι σχεδιασμοί δεν συμβαίνουν πουθενά στην Ευρώπη. 

Οι ελληνικές τράπεζες που ανακεφαλιοποιήθηκαν με ευρωπαϊκά δάνεια που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός, πρέπει επιτέλους να αποτελέσουν μοχλό στην προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

«Γι’ αυτό η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές, οφείλουν να κινητοποιηθούν και να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις «ελέγχου», που οργανώνονται ενάντια στις ελληνικές τράπεζες και κατ’ επέκταση τις ελληνικές επιχειρήσεις. Πριν να είναι πολύ αργά…» καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.





ΠΗΓΗ: hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...