Το e-mail gate κλονίζει την Χίλαρι Κλίντον: Ο γαμπρός της τζογάριζε στο ελληνικό χρέος με απόρρητες πληροφορίες !


Mεγάλο σκάνδαλο ταλανίζει την προεδρική υποψηφιότητα της πρώην Αμερικανίδας ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον, η οποία κατέθεσε στο FBI στο πλαίσιο της έρευνας για τη χρήση του προσωπικού της email κατά τη διάρκεια της θητείας της μέσω του διαχειρίστηκε παράνομα απόρρητες πληροφορίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως προς το ελληνικό χρέος προς όφελος του γαμπρού της, Μαρκ Μεζβίνσκι.

Εν ολίγοις η οικογένεια Κλίντον «τζογάριζε» με την ελληνική δυστυχία.

Από την δημοσιοποίηση ηλεκτρονικών της μηνυμάτων αποκαλύφθηκε ότι χρησιμοποίησε απόρρητες πληροφορίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις κινήσεις Μέρκελ- Σόιμπλε το 2012 ώστε να παράσχει προνομιακή πληροφόρηση στον γιο της ο οποίος συγκέντρωσε κεφάλαια για να στοιχηματίσει μέσω hedge fund που δημιούργησε ο ίδος στην ελληνική «διάσωση» του 2011 από τους δανιεστές.

Η δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Χ.Κλίντον την εξέθεσε στα μάτια της αμερικανικής κοινής γνώμης.

Χρησιμοποιούσε από το 2009 έως το 2012 τον προσωπικό της λογαριασμό e-mail μέσω server που ήταν εγκατεστημένος στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Αυτό από μόνο του ήταν εξόχως παράνομο καθώς όλα τα μηνύματά της όφειλαν να διεκπεραιώνονται μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για ευνόητους λόγους εθνικής ασφάλειας.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών παραβίασε όλους τους κανονισμούς ασφάλειας και καταπάτησε όλες τις διατάξεις περί διαφάνειας και ευθύνης υπουργών.

Όμως η ασφάλεια ήταν το ένα σκέλος της υπόθεσης, καθώς αποκαλύφθηκε ότι έκανε χρήση της θέσεώς της για να ωφεληθεί στενό συγγενικό της πρόσωπο οικονομικά.

Τα αρχεία και τα e-mails του προέδρου και των υπουργών στις ΗΠΑ θεωρούνται δημόσια έγγραφα και εν μέσω κατακραυγής, η Χίλαρι Κλίντον η οποία πονηρά σκεπτόμενη είχε ήδη διαγράψει 32.000 «προσωπικά» μηνύματα της υποχρεώθηκε να παραδώσει τον Ιούνιο τον επίμαχο server στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Οι ερευνητικές επιτροπές του Κογκρέσου έχουν πιάσει δουλειά και ανακαλύπτουν καθημερινά καινούρια «λαβράκια» και δυστυχώς για την Χ.Κλίντον στην πιο κρίσιμη περίοδο. Στην τελική ευθεία για το προεδρικό χρίσμα και πολύ κοντά στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Ν.Τραμπ θα έχει σημαντική άυξηση στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος, οι Αμερικανοί γενικά έχουν μεγάλη δυσπιστία ως προς την οικογένεια Κλίντον ενώ η χθεσινή επίσκεψη του συζύγου της Χίλαρι, Μπιλ Κλίντον, στην υπουργό Δικαιοσύνης, θεωρείται από το κοινό ως προσπάθεια παρέμβασης του πρώην Αμερικανού προέδρου στην διερεύνηση του σκανδάλου.

Υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τον ιδρυτή hedge fund και γαμπρό τη Χίλαρι Marc Mezvinsky ο οποίος είναι ο σύζυγος της κόρης της Chelsea Clinton και είχε συγκεντρώσει 325 εκατομμύρια δολάρια για τους Eaglevale Partners κατόπιν επενδυικής συμφωνία με την Goldman Sachs!

Το fund έχασε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια προβλέπωντας ότι μετά τις διασώσεις τα τα ελληνικά ομόλογα θα ανέβαιναν σε αξία.

Ο ίδιος ο Marc Mezvinsky ήταν κάποτε στέλεχος της Goldman Sachs και δημιουργεί ένα σαφές πλαίσιο για το τι «παιχνίδια» παίζονταν πίσω από την πλάτη της Ελλάδας ενώ δημιουργεί σοβαρές υπόνοιες για την οικογένεια Κλίντον.








ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...