ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ! Τι έγραφε η απόδειξη που έκανε έξαλλο τον Αλεξιάδη !


Είναι τέτοια η έκταση της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, που το να μην κόβονται αποδείξεις σε ελληνικές επιχειρήσεις έχει… καταντήσει ως κάτι αυτονόητο.

Πλέον όμως περνάμε σε… άλλα επίπεδα, αφού… μαγειρεμένες αποδείξεις κόβονται ακόμη και στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών!

Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, περί ου ο λόγος, μίλησε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο και αναφερόμενος στο ζήτημα των φορολογικών ελέγχων, αφηγήθηκε μια… δική του περιπέτεια:

«Πήγα για μπάνιο 7 η ώρα το απόγευμα, ζήτησα απόδειξη για τον καφέ που πήρα και μου έφερε με τον αριθμό 43 και του λέω δεν ντρέπεσαι; Εδώ έχει 100 άτομα, δεν ήπιαν όλοι από ένα καφέ από το πρωί»;

Επιπλέον, σχετικά με τα πρόστιμα μετά από ελέγχους για φοροδιαφυγή, ο ίδιος τόνισε πως: «Είχαμε ένα αυστηρό θεσμικό πλαίσιο που έφτανε σε επίπεδα υπερβολής, δηλαδή είχε μεγάλα πρόστιμα αλλά μικρή εισπραξιμότητα.

Γι” αυτό επανεξετάζουμε το πως αυτά τα έσοδα από τα πρόστιμα θα αυξηθούν. Άμεσα θα έρθει διάταξη που θα κάνει πιο αυστηρά τα πρόστιμα. Στον επιχειρηματία που δεν κόβει αποδείξεις, θέλουμε να του πούμε να συνεννοηθεί με τον λογιστή του γιατί όταν γίνει ο έλεγχος θα πληρώσει περισσότερα».









ΠΗΓΗ: crashonline.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...