ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ! Τραυματίας ο ένας ληστής του σούπερ μάρκετ !


Σκηνές άγριας δύσης έζησαν οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων, όταν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα ληστές εισέβαλαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εκ των δραστών, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις, εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ στην Πανόρμου 71, υπό την απειλή όπλων και κατάφεραν να αποσπάσουν τα χρήματα της είσπραξης και ακολούθως μπήκαν σε ταξί, επιχειρώντας να απομακρυνθούν.

Την ίδια στιγμή είχαν ειδοποιηθεί οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι επενέβησαν δίχως χρονοτριβή. Εντόπισαν το ταξί, το ακινητοποίησαν και ζήτησαν από τους τρεις άνδρες να κατέβουν.

Ο ένας κατέβηκε και πρότεινε το όπλο του προς του αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η ανταλλαγή πυροβολισμών. Μία σφαίρα τραυμάτισε τον έναν δράστη κοιλιακή χώρα.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη και του οδηγού ταξί, προκειμένου να ανακριθεί και να διαπιστωθεί αν η παρουσία του στο σημείο ήταν τυχαία, ή αν ήταν συνεργός τους.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την Αστυνομία πάνω στους τρεις ληστές βρέθηκε χρηματικό ποσό από τη ληστεία ενώ τα δύο όπλα που είχαν μαζί τους ήταν ψεύτικα!


ΠΗΓΗ: crashonline.gr