Συναγερμός στο Αιγαίο ! Θρίλερ με φουσκωτά από Τουρκία που προσεγγίζουν τη Σύμη ! Υποψίες ότι επιβαίνουν πραξικοπηματίες !


Αναβρασμός και έντονη κινητικότητα επικρατεί αυτή την ώρα στο ακριτικό νησί της Σύμης, μετά την πληροφορία ότι δύο τουλάχιστον φουσκωτά, με ανεπιβεβαίωτο αριθμό επιβατών, προσεγγίζουν το νησί.

Στην περιοχή πλέει η πυραυλάκατος «Βότσης», που βρίσκεται εκεί για περιπολία ενώ ελικόπτερο σηκώθηκε, για να κάνει έλεγχο από αέρος

Σύμφωνα με το protothema.gr την πληροφορία επιβεβαιώνουν κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Λιμενικού Σώματος, τα οποία προς το παρόν παρακολουθούν διακριτικά την πορεία των φουσκωτών, που πλέουν ακόμη σε τουρκικά χωρικά ύδατα.

Οι ίδιοι κύκλοι του υπουργείου δεν γνωρίζουν τίποτε περισσότερο προς το παρόν, η ανησυχία τους όμως είναι μήπως στα φουσκωτά επιβαίνουν Τούρκοι πραξικοπηματίες, που επιχειρούν να έρθουν στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες από την Σύμη κάνουν λόγο για τουλάχιστον 50επιβαίνοντες, ενώ πριν από λίγα λεπτά σηκώθηκε ένα ελικόπτερο, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο από αέρος.







ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...