Οι...Μπαχάμες εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία κατά των ΗΠΑ: "Μην ταξιδεύετε εκεί γιατί κινδυνεύετε" !


Το υπουργείο Εξωτερικών στις Μπαχάμες εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για τις ΗΠΑ, ενημερώνοντας τους πολίτες του που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην χώρα αυτή, να αποφύγουν τις Πολιτείες που συνέβησαν οι σφαγές με τον θάνατο των δύο Αφροαμερικανών, τον θάνατο των πέντε αστυνομικών και τον τραυματισμό άλλων 11.

Το υπουργείο Εξωτερικών στις Μπαχάμες ζήτησαν από τους πολίτες που θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις συγκεντρώσεις και τα μεγάλα πλήθη.

Τον Ιανουάριο, το αμερικανικό προξενείο είχε εκδώσει οδηγία για τους πολίτες που βρίσκονταν στις Μπαχάμες αναφορικά με την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή, γεγονός που είχε προκαλέσει τη μείωση της τουριστικής κίνησης και σημαντική ζημιά στον τουριστικό κλάδο του νησιωτικού συμπλέγματος και τώρα οι Μπαχάμες τους ανταποδίδουν απ'ότι φαίνεται, την κίνηση.

Είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια ενέργεια γίνεται σε βάρος των ΗΠΑ και μάλιστα από ένα βρετανικό προτεκτοράτο, όπως είναι οι Μπαχάμες!







ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...