Νέο επεισόδιο στην Α.Μεσόγειο: Σε απόσταση "αναπνοής" βρέθηκαν ρωσικό και αμερικανικό πλοίο !


Ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο πραγματοποίησε ελιγμούς κοντά σε πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πρόκειται για το δεύτερο ψυχροπολεμικού τύπου περιστατικό, μέσα σε διάστημα εβδομάδων, δημοσιοποίησαν σήμερα οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Η ρωσική φρεγάτα “Yaroslav Mudry”πλησίασε σε μικρή απόσταση το πλοίο κατευθυνόμενων πυραύλων “USS San Jacinto” στις 30 Ιουνίου και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, σύμφωνα με τη διοίκηση των αμερικανικών δυνάμεων Ευρώπης (U.S.EUCOM).

Το αμερικανικό πλοίο δεν απειλήθηκε από τους ελιγμούς της ρωσικής φρεγάτας, ενώ διατήρησε σταθερή την πορεία του και την ταχύτητά του, αναφέρει η ανακοίνωση, τονίζοντας ότι οι ελιγμοί του ρωσικού πλοίου, θεωρούνται υψηλής επικινδυνότητας.







ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...