ΒΟΜΒΑ: Τους έδιωξε ΟΛΟΥΣ ο Πούτιν ! Πανδαιμόνιο στο ρωσικό ναυτικό !


50 ανώτεροι αξιωματικοί συμπεριλαμβανομένου ενός Αντιναύαρχου εκδιώχθηκαν από τον Βλαντιμίρ Πούτιν εν μέσω αναφορών για άρνηση αντιμετώπισης Δυτικών πλοίων!

Σύμφωνα με άλλα πιθανά σενάρια που αναφέρονται σε ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επισημαίνεται ότι οι προσπάθειες για να καλυφθεί ένα δυστύχημα μεταξύ ρωσικού υποβρυχίου και ένα πολωνικού σκάφους, είχαν ως αποτέλεσμα αυτή την πρωτοφανή καρατόμηση ανωτάτων στελεχών!

Οι διεθνείς αναλυτές δεν έχουν καταφέρει να δώσουν ως τώρα επαρκή εξήγηση, πέραν των γνωστών σεναρίων περί αδυναμίας και ανεπάρκειας του ρωσικού ναυτικού, που φυσικά αποτελεί μέρος της γνωστής δυτικής προπαγάνδας.

Ακόμα ένα σενάριο που έχει ανακύψει μετά την απρόσμενη απόφαση του Ρώσου Προέδρου, είναι η απόδοση κάποιων μελών του Ρωσικού Ναυτικού απέναντι στις πολυάριθμες ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική.

«Οι προκλήσεις των ρωσικών Su-24 στις 14 Απριλίου του 2016 έμελλε να είναι μέρος μιας ευρύτερης σειράς αντιπαραθέσεων κατά των δυτικών πλοίων στη Βαλτική», αναφέρει ο αναλυτής διεθνών υποθέσεων Peter Coates.

«Αλλά ο ρωσικός Στόλος της Βαλτικής, τον Απρίλιο, αρνήθηκε να ακολουθήσει τέτοιες επικίνδυνες τακτικές και ως εκ τούτου, αυτά ήταν τα αντίποινα του Πούτιν απέναντι στους αξιωματικούς του».






ΠΗΓΗ: hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...