ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ ! Έφαγε σε δείπνο για το Ραμαζάνι ο Φίλης ! Τι δεσμεύτηκε στους ΞΕΝΟΥΣ !


Επίτιμος καλεσμένος σε δείπνο προς τιμήν του Ραμαζανίου ήταν ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης.

Οι μουσουλμάνοι σίιτες, όπως κάθε χρόνο, διοργάνωσαν τραπέζι και κάλεσαν τον Φίλη, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα κατασκευαστεί τζαμί αλλά και νεκροταφείο μουσουλμάνων: "Ζείτε σε μια δημοκρατική χώρα. Προσφέρετε και μπορείτε να φτιάχνετε το δικό σας μέλλον.

Θέλουμε εδώ να είστε ισότιμα να προσφέρετε και να κερδίζετε για αυτό προσπαθούμε να διευκολύνουμε την εκτέλεση των λατρευτικών σας εθίμων και αναγκών.

Και η κυβέρνηση μας έχει αποφασίσει και θα προχωρήσει σύντομα στην ίδρυση ενός τζαμιού, καθώς επίσης και ενός μουσουλμανικού νεκροταφείου. Θέλω και πάλι να σας ευχηθώ κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία".




Αυτά είπε ο υπουργός και αφού άκουσε την προσευχή που σηματοδότησε τη λήξη της νηστείας, έφαγε μαζί με τους ιμάμηδες και τα μέλη των προεδρίων των μουσουλμανικών κοινοτήτων, ινδικά εδέσματα.

Ας ελπίζουμε ότι αυτές οι δεσμεύσεις να είναι σαν τις προεκλογικές που δεν έγιναν ποτέ.









ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...