Τρέμουν οι Ευρωπαίοι ! Όσες χώρες έχουν ''πρόσφυγες'' θα έχουν και τρομοκρατία !


Σοκάρουν τα πορίσματα έρευνας του αμερικανικού Ινστιτούτου Pew Research Center που έγινε από αρχές Απριλίου μέχρι μέσα Μαΐου στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Βρετανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Σουηδία, την Ισπανία και την Ουγγαρία, με δείγμα 11.500 πολιτών.

Η έρευνα εστίασε στη σχέση προσφύγων και τρομοκρατίας και σύμφωνα με τα ευρήματα, οι Ευρωπαίοι τρέμουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων όσο η Ευρώπη γεμίζει με πρόσφυγες.

Σε οκτώ από τις 10 χώρες της ΕΕ, πάνω από τον μισό πληθυσμό εξέφρασε την αγωνία και τον φόβο ότι η άφιξη όλο και περισσότερων των προσφύγων, μεγαλώνει τον κίνδυνο τρομοκρατικών ενεργειών.

Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Ολλανδίας, ισλαμιστές έχουν περάσει στην Ευρώπη λόγω προσφύγων, ταξίδεψαν μέσω Ελλάδας και Τουρκίας στην Ευρώπη, όπου ζήτησαν άσυλο σε χώρες της ΕΕ. Πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι "πολλές δεκάδες πολεμιστές του Ισλαμικού Κράτους διαμένουν στην Ευρώπη ή είναι καθοδόν προς αυτή, βρίσκονται υπό την καθοδήγηση της συριακής τρομοκρατικής οργάνωσης και υποστηρίζονται από τοπικούς τρομοκρατικούς πυρήνες".

"Ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στο εγγύς μέλλον είναι ρεαλιστικός", τονίζει η υπηρεσία.

Επιπλέον, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε επτά χώρες της Ευρωζώνης, θεωρούν τους πρόσφυγες "κοινωνικό βάρος", αφού υπάρχει ανταγωνισμός σε θέσεις εργασίας και επιδόματα.

Στην Ελλάδα το ποσοστό αγγίζει το 72%.







ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...