Α.Μέρκελ: «Οι πρόσφυγες χρησιμοποιήθηκαν για να μπουν στην Ευρώπη ισλαμιστές τρομοκράτες» !


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !

Μετά από χρόνια παραλογισμού και αθρόα διείσδυσης παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη ανάμεσα στους οποίους κρύβονται χιλιάδες εκατοντάδες εξτρεμιστικά στοιχεία βρέθηκε σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ για να παραδεχθεί ότι τρομοκράτες έχουν περάσει στην Ευρώπη μαζί με τα κύματα των προσφύγων από την Συρία.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το προσφυγικό κύμα χρησιμοποιήθηκε για να μπουν παράνομα στην Ευρώπη τρομοκράτες».

Μιλώντας σε οπαδούς του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, η Μέρκελ είπε ότι τρομοκρατικές ομάδες πέρασαν τζιχαντιστές στην Ευρώπη που μεταμφιέστηκαν σε πρόσφυγες που ζητούσαν άσυλο.

Eίναι η πρώτη φορά που η Α.Μέρκελ παραδέχεται κάτι τέτοιο.

Αυτά που σημειώναμε στο pronews.gr επί σειρά ετών αναγκάζεται τώρα η Γερμαμίδα καγκελάριος να τα παραδεχθεί διότι η κατάσταση στην ήπειρο έχει φτάσει σημείο «βρασμού». 

H ευθύνη της Γερμανίδας καγκελάριου είναι τεράστια. Διότι γνώριζε και δεν έκανε τίποτα για αυτό. Μόνο στην Γερμανία εισήλθαν το 2015 1.000.000 πρόσφυγες και μη, από την Συρία.







ΠΗΓΗ: pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...