Νέα πρόκληση της Τουρκίας για ΤΖΑΜΙ στην Αθήνα !


"Στην Αθήνα που είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει τζαμί, οι μουσουλμάνοι υποχρεώνονται να κάνουν μεγάλο μέρος από τις προσευχές τους σε γκαράζ ή υπόγεια διαμερίσματα που έχουν μετατραπεί σε λατρευτικούς χώρους.

Το θέμα της κατασκευής τζαμιού στην πρωτεύουσα που ενίοτε επανέρχεται στην επικαιρότητα, επανήλθε και πάλι με την δήλωση του πρωθυπουργού Τσίπρα που δήλωσε πως ¨Προχωράμε ώστε την επόμενη περίοδο να κατασκευαστούνε στην Αθήνα τζαμί και νεκροταφείο" γράφει η τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, η οποία ουσιαστικά επικρίνει την χώρα μας.

Βέβαια στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχει και η δήλωση του Μουφτή, κ. Σερίφ, ο οποίος παρότι αναγνωρίζει πως υπάρχει το Τζαμί της Κατάκτησης (Φετχιγιέ) κάτω από την Ακρόπολη σχολιάζει πως δεν λειτουργεί επειδή χρειάζεται κατασκευή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «Η Ελλάδα είναι ένα ορθόδοξο κράτος. Μακριά από το Ισλάμ και εχθρός των οθωμανικών μνημείων. Δεν θέλει ένα ενεργό τζαμί-τουρκικό μνημείο στην μέση της Αθήνας όπου ζούνε αυστηροί Ορθόδοξοι».






 ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...