ΒΟΜΒΑ ! Το 2021 θα διαλυθεί οριστικά η Ε.Ε !


Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα τύπου ο Νάιτζελ Φάρατζ απαντάει το κόσμο και εξηγεί πως βλέπει αυτός το Brexit. Στη συνέντευξή του αναφέρει πως ακόμα και όταν φύγει η Βρετανία από τη Ε.Ε. δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Ευρώπη και θα συνεχίσει να έχει πρόσβαση στην ενιαία αγορά. 

Πιστεύει ότι , η Γαλλία και η Γερμανία δεν θα τολμούσαν ποτέ να ανεκμετάλλευτες τόσες πολλές εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, πιστεύει ότι το Λονδίνο σε καμιά περίπτωση δε βιάζεται να αποχωρίσει από την Ε.Ε. επειδή το 2017 στήνονται κάλπες, και οι Γερμανοί αυτοκινητοβιομήχανοι αλλά και οι Γάλλοι παραγωγοί σαμπάνιας θα πιέσουν για «διακριτική μεταχείριση» της Βρετανίας.

Πρωτότυπη ήταν η απάντηση που έδωσε στο ζήτημα της Σκωτίας, αναφέροντας ότι δεν έχει κανέναν λόγο να θέλει την ανεξαρτησία της, λέει, γιατί με το δημοψήφισμα ολόκληρη η Βρετανία ανέκτησε την ανεξαρτησία της. Αποχωρώντας η Σκωτία θα έχανε την ανεξαρτησία της, σε μια εποχή οποί υποχωρεί η τιμή του πετρελαίου.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί, ότι πριν ξεκινήσουν την συνέντευξη, ο Φάρατζ ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αναφέρουν το όνομά τους και να δηλώσουν αν το μέσο στο οποίο εργάζονται έχει πάρει χρήματα από την ΕΕ. 

Και απαντώντας σε ερώτηση, τι θα του λείψει περισσότερο τα επόμενα χρόνια, απάντησε ότι θα του λείψει «θέατρο και το δράμα» της Ευρωβουλής, αλλά δεν θα του λείψουν καθόλου τα κοπιαστικά ταξίδια στο Στρασβούργο. Υποσχέθηκε λίγο πριν κλείσει ωστόσο να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Αλσατίας που «περίπου σε πέντε χρόνια, όταν θα έχει διαλυθεί η ΕΕ».








ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...