ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ PORSCHE Ή ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ; Το θρίλερ και οι απαντήσεις της ΕΛ.ΑΣ ! Τι έδειξαν οι κάμερες της Τροχαίας !


Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Αστυνομία για το τραγικό δυστύχημα στην Αττική Οδό όπου απανθρακώθηκε ο Παναγιώτης Μαυρίκος όταν τυλήχθηκε στις φλόγες η Πόρσε Καγιέν που οδηγούσε.

Το γεγονός ότι τις έρευνες ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής δείχνει ότι δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Από τη στιγμή που σχεδόν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο του τροχαίου δυστυχήματος οι έρευνες κινούνται είτε στη μηχανική βλάβη είτε σε δολιοφθορά. Πάντως όσοι γνωρίζουν αναφέρουν ότι το πολυτελές όχημα πουν οδηγούσε ο Παναγιώτης Μαυρίκος έχει υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας και δύσκολα θα μπορούσε να προκληθεί ανάφλεξη του οχήματος από βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες την τελευταία ώρα οι άνδρες της Ασφάλειας ελέγχουν το πρόγραμμα που είχε σήμερα ο εκδότης, τα ραντεβού που έκανε και σε ποιες περιοχές κινήθηκε και σε ποια σημεία πάρκαρε το όχημά του. Όλα αυτά προκειμένου να διερευνηθεί κάποια ύποπτη κίνηση στο μοιραία αυτοκίνητο.

Μιλώντας σε ΜΜΕ ο δικηγόρος του εκδότη, Αλέξης Κούγιας, ο Τάκης Μαυρίκος «είχε ραντεβού στο Μαρούσι, διασταυρωμένο, έφυγε από το ραντεβού λίγη ώρα πριν συμβεί αυτό που συνέβη στην Αττική Οδό».

«Είχαμε ραντεβού, τον περιμέναμε, αλλά μετά τις 3 αρχίσαμε να ανυσηχούμε. Επικοινωνήσαμε με τον ίδιο, αλλά δεν απαντούσε, ούτε η γραμματέας του μπορούσε να τον βρει», δήλωσε ο δικηγόρος.

Τι δείχνουν οι κάμερες της Τροχαίας...

Τις κάμερες της Τροχαίας και διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού εξετάζει η Αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τυλίχθηκε στις φλόγες το όχημα που οδηγούσε ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος με συνέπεια να απανθρακωθεί ζωντανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάμερες έχουν καταγράψει την πορεία του οχήματος που κινείται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα λίγο μετά την έξοδο 9 στο ύψος του Νέου Ηρακλείου. Το όχημα φαίνεται να κινείται ομαλά και ξαφνικά ελαττώνει ταχύτητα και τυλίγεται στις φλόγες. Ο οδηγός προφανώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει αν και φαίνεται να έκανε το όχημα στην άκρη ωστόσο δεν πρόλαβε να κατέβει.

Από όλα αυτά τα στοιχεία η ΕΛΑΣ σχεδόν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο του τροχαίου και πλέον οι έρευνες κινούνται προς κάθε κατεύθυνση!

Οι πρώτες μαρτυρίες...

Με όσα μέσα διέθεταν οι διερχόμενοι οδηγοί επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτιά και να βοηθήσουν τον εγκλωβισμένο οδηγό να βγει σώος από την πυρακτωμένη Porsche.

Αρπαξαν τους πυροσβεστήρες από τα αυτοκίνητά τους και – όπως καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού περιστατικού – έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά η οποία ωστόσο δεν υποχωρούσε. 

Οι πολίτες μόλις είδαν πως δεν μπορούσαν να τιθασεύσουν τις φλόγες, προσπάθησαν να βγάλουν τον οδηγό που είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο αυτοκίνητο, όμως και αυτό στάθηκε αδύνατο καθώς, η Porsche είχε σφηνωθεί στο τοιχείο της Αττικής Οδού. Η ελέυθερη πόρτα επίσης δεν άνοιξε καθώς το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο απέξω.

Στη συνέχεια κάποιοι προσπάθησαν να σπάσουν το παράθυρο του συνοδηγού, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε η πυροσβεστική, που κατάφερε να σβήσει την πυρκαγιά, όμως το κακό είχε γίνει. Ο Παναγιώτης Μαυρίκος φυλακίστηκε μέσα στην καιόμενη Porsche και βρήκε τραγικό θάνατο.

Δείτε τα βίντεο:















ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...