NΕΑ ιταμή πρόκληση των Σκοπιανών...!


Δεν χωράει ο νους μας, την απίστευτη πρόκληση των Σκοπιανών.

Δημοσίευμα της γείτονος ‘χώρας’ τιτλοφορείται «Συγκλονιστική αποκάλυψη! Επιστημονικά αποδεδειγμένο : Οι Μακεδόνες ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στην Ευρώπη και όλα τα έθνη έχουν την καταγωγή των Μακεδόνων!!!

Είναι δε τόσο αισχροί στην προπαγάνδα και τα ψέματά τους που συνεχίζουν γράφοντας

«Σύμφωνα με γενετικές εξετάσεις σκελετών των αρχαίων Μακεδόνων από την «Μακεδονία του Αιγαίου» (την πραγματική Μακεδονία) αυτοί οι σκελετοί των αρχαίων Μακεδόνων ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στην Ευρώπη και οι πρόγονοι των λαών της Ευρώπης και οι Έλληνες δεν έχουν καμία γενετική σύνδεση με τους σκελετούς!»

Είναι δε τόσο ανιστόρητοι που συνεχίζουν και κάνουν μάλιστα και επιστημονικές αναλύσεις :

«Ωστόσο, η έρευνα έχει δείξει ότι οι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους μακεδονικούς τάφους και ότι ήταν συνηθισμένοι έποικοι!

Τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς για αυτούς τους έποικους- τους Ορθόδοξους Τούρκους που έχουν αναμιχθεί με όλες τις φυλές της Μέσης Ανατολής!»

Μας αποκαλούν δηλαδή Τούρκους, απλά έτυχε να είμαστε Ορθόδοξοι.


Ωστόσο το ανησυχητικό, που δείχνει το μέγεθος της προπαγάνδας, των ψεμάτων και του εθνικισμού που καλλιεργείται είναι το τέλος του σλαβικού άρθρου :

«Οι Έλληνες φοβούνται ότι εάν οι γενετικές εξετάσεις επιβεβαιώσουν ότι εμείς είμαστε (οι Σλάβοι Σκοπίων), οι πραγματικοί απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων και οι τάφοι είναι των προγόνων μας, τότε δεν θα είναι σε θέση να δικαιολογήσουν την κατάληψη της «Μακεδονίας του Αιγαίου», γιατί κάποια μέρα θα πάρουμε πίσω ό, τι είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ!»

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να είναι σε εγρήγορση. Μετά το θέμα ων Τσάμηδων (με τη μεγάλη Αλβανία), των Τούρκων σε Θράκη και Αιγαίο, τώρα έχουμε ανοικτά πια την ιδέα των ‘Μεγάλων Σκοπίων’. Η οικονομική δυσκολία της χώρας μας δεν επιτρέπει παιγνίδια με τα εθνικά μας θέματα.





ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...