Αποκάλυψη Σοκ ! Έτσι η Goldman Sachs καταδυναστεύει τους λαούς !


Φαίνεται ότι η Goldman Sachs ξέρει όλα τα ‘κόλπα’ για να κερδίζει τους επενδυτές.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα ξένης εφημερίδας η εταιρεία φέρεται να πλήρωσε τις υπηρεσίες ιερόδουλων, για επαγγελματικά ταξίδια και ξενοδοχεία πέντε αστέρων, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να κερδίσει συμφωνίες από την Επενδυτική Αρχή της Λιβύης (Libyan Investment Authority).

Μάλιστα το δημοσίευμα μιλά για την 25χρονη Ρωσίδα γνωστή ως Michella, η οποία προσελήφθη από τον Youssef Kabbaj της Goldman Sachs με σκοπό να εντυπωσιάσει έναν Λίβυο επενδυτή πριν από την εξασφάλιση μιας συμφωνίας.




Η νεαρή συνοδός πολιτείας φέρεται να κερδίζει περίπου 500.000 λίρες το χρόνο και είναι συνοδός πολυτελείας, προφανώς για υψηλά βαλάντια…

Τα στοιχεία αυτά μάλιστα κατατέθηκαν σε βρετανικό δικαστήριο στις 14 Ιουνίου, στην εκδίκαση της προσφυγής του επενδυτικού ταμείου LIA κατά της τράπεζας, από την οποία διεκδικεί αποζημίωση 1,2 δισ. δολαρίων.

Οι δικηγόροι της LIA κατηγορούν τον αμερικανικό κολοσσό για τις απώλειες που υπέστη το επενδυτικό ταμείο το οποίο πραγματοποίησε εννέα συναλλαγές το διάστημα Ιανουαρίου-Απριλίου του 2008.

Φυσικά η τράπεζα απορρίπτει τον ισχυρισμό πως η πρακτική που ακολούθησες επηρέασε την κρίση των Λίβυων.

Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο ο Roger Masefield, δικηγόρος του LIA, μόλις άρχισε το fund να καταγράφει ζημιές, η Goldman Sachs λειτούργησε σαν μια «τράπεζα μαφιόζων».

Υποστηρίζει μάλιστα πως η τράπεζα είχε πει σε στέλεχός της που ήταν μπλεγμένο στις διαπραγματεύσεις «είναι σημαντικό να είσαι πάρα πολύ κοντά στους πελάτες, καθημερινά. Δίδαξέ τους, εκπαίδευσέ τους, βγάλε τους για φαγητό».

Αναμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου…






ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...