Euro 2016: Συναγερμός ενόψει του Αγγλία - Ουαλία ! Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας !


Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας το απόγευμα της Πέμπτης στο “Μπολέρ Ντελελίς” για την βρετανική... μάχη ανάμεσα σε Άγγλους και Ουαλούς.

Τα επεισόδια που έγιναν στις πρώτες ημέρες του Euro 2016 και ο κίνδυνος συνέχισης τους αναγκάζει τους διοργανωτές ν' αλλάξουν στάση και να πάρουν πιο ισχυρά μέτρα.

Περισσότεροι από 2.400 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός στο Λανς περιμένοντας την άφιξη οπαδών των δύο εθνικών ομάδων.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, πάρθηκε η απόφαση να υπάρχει Αστυνομική Δύναμη και εντός του “Μπολέρ – Ντελελίς”, την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, ώστε να μην ξεφύγει ο έλεγχος, όπως έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο “Βελοντρόμ”.






ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...