ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Πούτιν εναντίον ΗΠΑ ! Τρόμος στην Ουάσινγκτον !


Πολύ κοντά σε συμφωνία, φαίνεται πως έρχονται Ρώσοι και Ιρανοί. Πιο συγκεκριμένα θα καταλήξουν σε συμφωνία που θα αφορά την ανταλλαγή των εθνικών τους νομισμάτων.

Ο γενικός διευθυντής του τμήματος διεθνούς συνεργασίας της κεντρικής τράπεζας του Ιράν, Χουσεΐν Γιακούμπ Μιγιάμπι έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Έχουμε, ήδη, προτείνει αυτό το μηχανισμό στην Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας, για το πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερα η χρήση των εθνικών νομισμάτων στους αμοιβαίους διακανονισμούς μεταξύ των δύο χωρών.

 Μελετούν την πρότασή μας και αναμένεται ότι θα την αξιολογήσουν σύντομα. Στη συνέχεια, μόλις συμφωνήσουν θα υπογράψουμε, ασφαλώς, μια συμφωνία και αυτό ενδέχεται να γίνει πολύ σύντομα».

«Φιλοδοξούμε ότι αυτή η συμφωνία θα αποφέρει οφέλη και στις δύο πλευρές, καθώς αυτό σημαίνει ότι θα μειωθούν οι συναλλαγματικοί κίνδυνοι» ήταν ανεπίσημη δήλωση Ρώσου αξιωματούχου.

Η δε Ρωσία βλέπει με πολύ θετικό ‘μάτι’ την προοπτική αυτή, καθώς μαζί με το Ιράν θα δημιουργηθεί ένας οικονομικός άξονας, που θα ελέγχει την περιοχή, υπερφαλαγγίζοντας την Τουρκία. Μία οικονομική συνεργασία των δύο χωρών ‘πετάει’ έξω από τη Μέση Ανατολή τις ΗΠΑ. 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το άγχος των Αμερικανών, και ειδικά των ‘γερακιών του Πενταγώνου’ να βγει Πρόεδρος η Κλίντον, που έχει δείξει προεκλογικά την ‘αγάπη’ της, για τη Μέση Ανατολή και το ενδεχόμενο ‘επέμβασης’.






ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...