ΝΕΚΡΟΣ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ; Η είδηση που έσπειρε πανικό σε φίλους και εχθρούς !


Τρόμο και πανικό έσπειρε η είδηση για τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ουν!

Αφορμή αποτέλεσε το δημοσίευμα της East Asia Tribune, σύμφωνα με το οποίο “ο κοντόχοντρος τύραννος βρήκε τον θάνατο από βομβίστρια αυτοκτονίας”.

 Μάλιστα, ανέφερε και άλλες λεπτομέρειες, μεταξύ αυτών, πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας δέχθηκε επίθεση στην περιοχή Ποτόνγκγιναγκ στις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Ήταν σε μία επίσημη τελετή, όταν η γυναίκα κατάφερε να περάσει την ασφάλειά του και να πυροδοτήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό. Ο 33χρονος ηγέτης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τις φήμες έσπευσαν να διαψεύσουν αξιωματούχοι της Νότιας Κορέας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ίσχυε τίποτα από όσα ανέφερε το δημοσίευμα. Πάραυτα το χρηματιστήριο της Νοτίου Κορέας συνέχιζε να πέφτει παρά τη διάψευση.






ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...