ΑΙΣΧΟΣ ! Γερμανικό δικαστήριο νομιμοποίησε ισλαμικό γάμο με ανήλικη !


Την ώρα που η Ευρώπη για μία ακόμη φορά βρίσκεται στο στόχαστρο των θρησκευτικών εξτρεμιστών του Ισλάμ, ένα περιφερειακό γερμανικό δικαστήριο νομιμοποίησε ισλαμικό γάμο ανήλικης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το γάμο ανήλικης 14χρονης με τον 20χρονο ξάδελφό της. Αν και η γερμανική νομοθεσία τονίζει πως νόμιμοι είναι μόνο οι γάμοι όσων είναι μεγαλύτεροι των 16 ετών, προχώρησε σε αυτή την εξοργιστική απόφαση νομιμοποίηση ενός εθίμου παιδεραστίας, που δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Μπάμπεργκ στη Βαυαρία αποφάσισε πως οι θρησκευτικοί νόμοι του Ισλάμ είναι ανώτεροι των δικαιωμάτων των παιδιών. Ο γάμος λοιπόν πρέπει να αναγνωριστεί ως τελεσμένος στη Γερμανία, αφού θεωρούνταν νόμιμος στη Συρία, βάσει των σουνιτικών εθίμων.

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο προκειμένου να κριθεί εάν ο ξάδελφος – σύζυγος ήταν ο νόμιμος κηδεμόνας της 14χρονης, αφού οι γονείς απουσίαζαν, μετά τη μεταφορά του κοριτσιού από ένα κέντρο ασύλου σε ένα χώρο φιλοξενίας εφήβων κοριτσιών.

Ο κοινωνικός λειτουργός που είχε υπό την ευθύνη του την προστασία της ανήλικης κοπέλας, ζήτησε από τους δικαστές να μπορεί ο 20χρονος να βλέπει μόνο για 3 ώρες την εβδομάδα την 14χρονη, προκειμένου να αποφευχθεί η συνουσία μεταξύ των δύο.

Παρ’ όλα αυτά, το δικαστήριο προχώρησε στην απόφαση που σας αναφέραμε, ενώ μάλιστα έδωσε άδεια στον 20χρονο να βλέπει την ανήλικη όποτε εκείνος επιθυμεί…







ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...