ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ! Σε αναμμένα κάρβουνα ΕΕ και ΗΠΑ ! Ταξίδι-αστραπή Κέρι σε Λονδίνο και Βρυξέλλες !


Προθεσμία 6 μηνών έδωσαν Ολάντ και Ρέντσι για να σωθεί η Ευρώπη τα θεμέλια της οποίας κλυδωνίστηκαν βίαια μετά την απόφαση της Βρετανίας να εγκαταλείψει την Ευρώπη.

Με φόντο τη Σύνοδο Κορυφής της ερχόμενης εβδομάδας Ματέο Ρέντζι και Φρανσουά Ολάντ συμφώνησαν, όπως αναφέρει άρθρο της εφημερίδας La Repubblica, σε συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε μέσα στους επόμενους έξι μήνες «να σωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ταξίδι-αστραπή Κέρι σε Λονδίνο και Βρυξέλλες...

Στο μεταξύ, από τη Ρώμη όπου βρίσκεται, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ετοιμάζει αποσκευές για Βρυξέλλες προκειμένου να συναντήσει την επικεφαλής της διπλωματίας της Ε.Ε, Φεντερίκα Μογκερίνι, ενώ θα έχει επαφές στο «Νησί» τόσο με τον Βρετανό ομόλογό του, όσο και με αξιωματούχους της κυβέρνησης Κάμερον.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ανησυχούν για τον αντίκτυπο που θα έχει το Brexit στην παγκόσμια ανάπτυξη, μετά και τις ισχυρές οικονομικές «δονήσεις» που υπέστησαν τα τελευταία 24ωρα οι διεθνείς χρηματαγορές.

Ενδεικτικό είναι πως μετά τα Ασιατικά και Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ο «ιός» του Brexit χτύπησε και τις Αραβικές χρηματαγορές.ΠΗΓΗ: crashonline.gr