Πόλεμος ΗΠΑ-Γερμανίας ! Τρόμος για την οικονομία του πλανήτη !


Συνεχίζεται η κόντρα ΗΠΑ-Γερμανίας στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς πλέον υπάρχει έντονη φημολογία πως εκείνοι που έδωσαν τις πληροφορίες για το σκάνδαλο της Volkswagen στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, είναι οι Αμερικάνοι της Apple.

 Μάλιστα τώρα πολλαπλασιάζονται οι κατηγορίες από τη Γερμανία, καθώς αναφέρουν πως οι Αμερικάνοι κατασκόπευαν τη γερμανική εταιρία Mercedes.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Apple επιχειρεί να εισέλθει στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Για αυτόν λόγο λοιπόν έχει οργανώσει ένα εργαστήριο ανάπτυξης τεχνολογιών για το αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Βερολίνου.

Η στελέχωση έχει γίνει με Γερμανούς πτυχιούχους, «δυνατούς» επιστήμονες που μπορούν να πρωτοστατήσουν στο χώρο. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές πως την εταιρία διευθύνουν 2 πολύ έμπειρα στελέχη, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Υπάρχουν λοιπόν αναφορές πως τα στελέχη εργάζονται σε γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, προσφέροντας στην Apple την τεχνογνωσία των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, τότε θα έχουμε να κάνουμε με το μεγαλύτερο σκάνδαλο βιομηχανικής κατασκοπείας των τελευταίων ετών.






ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...