Βρετανική Οικονομία: Συνεχίζει να ανακάμπτει η στερλίνα !


Κέρδη για δεύτερη διαδοχική ημέρα, εμφανίζει η στερλίνα, η οποία φαίνεται προς το παρόν, να σταθεροποιείται στα επίπεδα των 1,33 - 1,34 δολαρίων.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα (11.25), το βρετανικό νόμισμα ενισχύεται κατά 0,41% στα 1,3399 δολάρια, με χαμηλό ημέρας τα 1,3288 δολάρια και υψηλό τα 1,3421 δολάρια.

Στον αντίποδα, το ευρώ επιστρέφει σε αρνητικό έδαφος, καθώς υποχωρεί οριακά κατά 0,01% στα 1,1065 δολάρια, με χαμηλό ημέρας τα 1,1050 δολάρια και υψηλό τα 1,1104 δολάρια.

Το ιαπωνικό γεν, από την πλευρά του, καταγράφει άνοδο κατά 0,36% στα 102,38 γεν/δολάριο, συνεχίζοντας σε τροχιά ενίσχυσης, μετά την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε.

«Η στερλίνα ενδεχομένως, δεν θα βρεθεί σε νέα χαμηλά επίπεδα τις επόμενες ημέρες, κάτι το οποίο, δεν μπορεί να αποκλειστεί σε μακροπρόθεσμο επίπεδο» τονίζει η Mizuho Securities.

Tην ίδια ώρα, η τουρκική λίρα, στον απόηχο του νέου τρομοκρατικού χτυπήματος στην Κωνσταντινούπολη, κινείται σταθεροποιητικά στα επίπεδα των 2,9 λιρών/δολάριο.





ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...