Τρομοκρατημένος ο Σόιμπλε ! Φόβοι για κατάρρευση της Γερμανίας !


Έκκληση για ενότητα της Ευρώπης απηύθυνε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ζήτησε μία δυνατή και ενοποιημένη Ευρώπη, λίγο πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην Βρετανία.

Χωρίς να αναφέρει το όνομα της χώρας (Βρετανία) τόνισε χαρακτηριστικά πως καμία χώρα μόνη της δεν μπορεί να σταθεί στις προκλήσεις του αιώνα μας.

«Η Ευρωπαϊκή μας Ένωση δεν είναι τέλεια, αλλά παραμένει ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης προκλήσεων από τους κανονισμούς που διέπουν τις οικονομικές αγορές, μέχρι την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος. 

Πρέπει να τη διατηρήσουμε και την ενδυναμώσουμε, όχι να την καταστρέψουμε», τόνισε ο Γερμανός Υπουργός.

Η γερμανική κοινή γνώμη εμφανίζεται ανήσυχη. Γνωρίζει ότι ένα ενδεχόμενο Brexit θα κλονίσει την ευρωπαϊκή οικονομία και αυτό θα ταράξει τη σταθερότητα της Γερμανίας. 

Τον τελευταίο καιρό η αρθρογραφία του γερμανικού τύπου, είναι στην ουσία μία έκκληση στους Βρετανούς για παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε λίγες μέρες θα μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι.





ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...