ΡΩΣΙΑ: Τα Βαλκάνια αποσταθεροποιούνται ! Έρχεται ΔΙΑΛΥΣΗ !


Η σύλληψη ενός πολίτη στο Μαυροβούνιο που υποστήριζε τους εξτρεμιστές Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και σύμφωνα με τη Ρωσία, αποδεικνύει ότι εξωτερικοί παράγοντες σχεδιάζουν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα.

Το Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει ότι:

"Οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στα σερβικά ΜΜΕ, παρουσιάζουν πειστικές αποδείξεις των προσπαθειών να ρίξουν την πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία – FYROM, στην κόλαση των εθνοτικών συγκρούσεων.

Είναι, επίσης, απόδειξη ότι οι δυτικές χώρες διοργανώνουν σενάρια καταστροφικά, όπως αυτά που έκαναν στην Ουκρανία τα φέρνουν τώρα στα Σκόπια.

Πολίτες άλλων χωρών, όπως του Μαυροβουνίου, αποτελούν δάχτυλο (δόλωμα) του ΝΑΤΟ".

Το ΥΠΕΞ της Ρωσίας, επίσης, συμπληρώνει στην ανακοίνωση του ότι υπάρχει αισθητός κίνδυνος και για την Ευρώπη:

"Προκαλείται χάος με τέτοιες ενέργειες στα Βαλκάνια και σε καυτά σημεία της περιοχής, που δεν έχει ακόμη συνέλθει από την αιματοχυσία της δεκαετίας του ’90. Υπάρχει κίνδυνος και για την Ευρώπη".







ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...