Μετά το ΚΟΡΑΝΙ στην Αγία Σοφιά ετοιμαστείτε ! Τα Εξαμίλια του Αιγαίου !


Δεν έχει τέλος η ασέβεια των Τούρκων αφού συνεχίζουν να προκαλούν όχι μόνο σε, γεωπολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο αλλά και σε θρησκευτικό, μετά την τελευταία απερίγραπτη ενέργεια τους να διαβάζουν το Κοράνι μέσα στον ναό της Ορθοδοξίας, την Αγία Σοφιά.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να πάρουν "ευλογίες" για να μπορούν να στρέψουν το βλέμμα τους στα εξαμίλια του Αιγαίου, αφού βλέπουν ότι όλοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη.

Οι Γερμανοί αναγνωρίζοντας την γενοκτονία των Αρμενίων, οι Αμερικάνοι που συνεργάζονται με τους Κούρδους... Και σε όλα αυτά προστίθενται και οι δηλώσεις, που σύντομα θα γίνουν πράξεις και οι Τούρκοι το ξέρουν, της Ρωσίας, και συγκεκριμένα του υπουργού Εξωτερικών για ολοκληρωτική διάλυση της Τουρκίας εξαιτίας της πολιτικής της.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει την γείτονα χώρα σε μια άνευ προηγουμένη προκλητική συμπεριφορά που σαν στόχο έχει μόνο και μόνο να ανοίξει μια αφορμή για να επιτεθεί στο Αιγαίο.

Ξεχνούν, ή μάλλον κάνουν ότι ξεχνούν, το ρόλο που θα παίξει η Ρωσία σε όλο αυτό...

Με αφορμή την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφιά, παραθέτουμε μια επιστολή του Γέροντα Παϊσίου που εστάλη όταν είχε επισκεφτεί τον Ιερό Ναό:

"Αγαπητέ μου αδελφέ Ιωάννη,

Εύχομαι ο Θεός να δώση γρήγορα να έλθη η Χάση του τουρκικού φεγγαργιού .Αμήν.

Του Αγίου Δημητρίου κλείνω δύο χρόνια που προσευχήθηκα Στην Αγία Σοφιά μας, και είπα τα παράπονα μου στον Καλόν Θεόν.

Με κατάλαβε ο τούρκος φύλακας πού προσευχὀμουν και με έδιωχνε έξω κλπ και πρόσθεσα και άλλα παράπονα Στον Θεόν.

Πιστεύω δεν θα την αφήση την Αγία Σοφιά μας στα χέρια των βρώμικων τούρκων.

Είναι ένας Λαός σαν τους γύφτους βρόμικος και φοβιτσιάρικος.

τώρα δεν έχουν ιδανικά, διότι πριν πιστεύανε στον Μωάμεθ, αργότερα στον Κεμάλ.

Τώρα ούτε στο Μωάμεθ πιστεύουν (γιατί μορφόθικαν κάπως , και ίδαν ότι ήτο ένας αγύρτης ο Μωάμεθ) ούτε και στον Κεμάλ πιστεύουν, αλλά στην σαρκολατρία.

Ενώ εμείς πιστεύουμε Στον Χριστό. ο οποίος έχει συνέχια την Θεϊκή Του Αξία. και ο Ελληνικός Λαός έχει πάντα ιδανικά. Και τον Χριστό και την Παναγία μαζί του".







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...