ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Πούλησαν την "Αστυνομία" σε τράπεζα...!


Η Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των χαρτοφυλακίων 14 ακινήτων από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου και παράλληλα η εκμίσθωσή τους στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων ανέρχεται σε 189.000 τμ περίπου, εκ των οποίων τα 136.000 τ.μ., περίπου, αντιστοιχούν στην ανωδομή και τα 53.000 τ.μ. περίπου σε υπόγειους χώρους ενώ το οικονομικό αντάλλαγμα αγγίζει τα 145,81 εκατ. ευρώ.

Ανάμεσα στα κτίρια που ξεπουλήθηκαν, είναι και το κτίριο της ΓΑΔΑ επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 173 στην Αθήνα!

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ης ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων, επιστολή του καταγγέλλει την πώληση και τονίζει ότι: "η πώληση του κτιρίου της ΓΑΔΑ, αλλά και των άλλων κτιρίων αστυνομικών διευθύνσεων μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, για την διάσωση τάχατες της πατρίδος, πληρώνοντας μέσω αυτών των επονείδιστων πωλήσεων, τα ληστρικά δάνεια που με συμπόνια μας χορηγούν οι δανειστές μας !!!

Η αναγκαστική και μόνον πώληση της δημόσιας περιουσίας αγαπητοί συνάδελφοι, αποδεικνύει περίτρανα ποιος είναι ο στόχος των δανείων που συνήψαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις με την δυσώνυμη τρόικα και τους δανειστές. 

Απλά, τόσο απλά, να εξαγοράσουν σε ένα βράδυ την Ελλάδα.

 Γιατί μια χώρα δεν χρεοκοπεί αληθινά, όταν δεν έχει λεφτά.

Αφού έχει σήμερα λίγα, αλλά δουλεύοντας αύριο θα έχει περισσότερα.

Χρεοκοπεί αληθινά, όταν της ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ".

Άλλα κτίρια είναι:

- το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε ακίνητο επί της οδού Αν. Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι,

- το Υπουργείο Υγείας, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39 στο Μαρούσι,

- το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 96 στο Γουδί.






ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...