Ισχυρό μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος !


Μήνυμα για ενότητα και ειρήνη έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος από την Κρήτη, όπου βρίσκεται για την Σύνοδο των Ορθόδοξων Εκκλησιών.

"Ο κόσμος κλονίζεται από πολέμους, καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, κατάρρευση των οικονομικών συστημάτων, πρωτοφανή έξαρση και εξάπλωση της τρομοκρατίας και πρωτοφανή αλλοίωση των χαρακτηριστικών του ανθρώπου και της ηθικής" τόνισε ο Πατριάρχης στην ομιλία του κατά την έναρξη της Συνόδου στα Χανιά.

"Η αρχομένη Αγία και Μεγάλη Σύνοδος θα δώσει το μήνυμα της ενότητας. Θα επιτύχει και τον στόχο της και θα συμβάλει στην έξοδο από τα σύγχρονα αδιέξοδα της ζωής".

"Ο λαός του Ηρακλείου και της Κρήτης βρίσκεται ανέκαθεν παρά τω πλευρώ της Μητρός αυτού Εκκλησίας δέχεται δε σήμερον ως στέφανο ευχαριστίας την ευλογία κα την πνευματική ενίσχυση δια της συγκλήσεως της συνόδου στα Ιερά χώματα της πατρίδος του γεγονότος οικουμενικής εμβελείας", πρόσθεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.





ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...